Hoe werkt het?

Problemen zijn er om aan te pakken. De meeste kwesties kun je met online support bij Villa-Positiva oplossen. Voor specialistische zorgvragen werken we samen met diverse hoogwaardige zorgaanbieders uit ons netwerk. We kennen de weg, dus verdwalen in de wirwar van loketten, regels en wachtlijsten is er niet meer bij.

Werken met de programma's

Bij Villa-Positiva kun je zoeken op trefwoord, thema en levensfase. Je vindt informatie en online programma’s die passen bij jouw vraag. De programma’s helpen je verder, maar je moet het wel zelf doen. 

Lees meer

Kosten

Heb je een inlog via een zorgaanbieder, dan zijn er voor jou geen kosten verbonden aan het platform. Ben je particuliere cliënt, dan werken we met abonnementen, net zoals bij de sportschool of een tijdschrift.

Overzicht kosten

Programma's

Villa-Positiva biedt programma’s die passen bij jouw vraag. De programma’s zijn ontwikkeld door experts en verschillen qua vorm, inhoud en intensiteit. Je kunt zelf kiezen wat bij je past. Bij twijfel kun je overleggen met je coach.

Programma's

Ervaringen

Zo werkt het

Vrijblijvend kennismaken 1
Rondkijken

Op Villa-Positiva vind je informatie, de mogelijkheden rond programma’s, coaching en kun je bedenken of dit echt iets voor je is. Heb je al een inlog via je zorgverlener, dan overleg je met je contactpersoon wat je kunt doen op het platform.

Zelftest 2
Aanmelden

Bij het aanmaken van je account doe je een korte zelftest, regelen we je abonnement en geef je akkoord op de Algemene Voorwaarden. Via de mail kun je daarna je inlog bevestigen.

Jij kiest 3
Aan de slag

Je kunt gebruik maken van programma’s en je kiest op welke manier je contact houdt met je coach. Waar nodig kunnen we een consult met specialisten regelen. Je kunt je eigen dossier bijhouden en je kunt ook meedoen aan de online community. Heb je meer nodig dan online (zelf)support, dan kunnen we je helpen met het vinden van passende zorg.

Aanmelden