Over ons

Het goede nieuws. We hoeven niet langer in de zorgen te zitten. Met het online platform van Villa-Positiva zorgen we zelf en samen voor optimale veerkracht van 0-100+ jaar. Zo simpel kan het zijn!

Professionals en ervaringsdeskundigen

Villa-Positiva wordt gerund door professionals en ervaringsdeskundigen in welzijn, zorg en onderwijs, inclusief bijbehorende bedrijfsvoering. Samen willen we de stress in het leven verminderen en de zorg beter maken.

Je herkent de mensen die actief zijn voor Villa-Positiva aan de professionele, positieve en praktische aanpak, gebaseerd op vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Gezamenlijke visie en werkwijze

Als collega's werken we met een gezamenlijke visie en werkwijze. Binnen het werkmodel van Positiva werken we elk op onze eigen, persoonlijke manier. Daarbij hebben we 5 uitgangspunten:

  1. Leven en werken in volle diversiteit – Zo maken we verschil
  2. Positieve gezondheid – Vitaliteit en veerkracht van 0-100+ jaar
  3. Professioneel maatwerk – Kwaliteit is topprioriteit
  4. Organisch organiseren – Mens(w)aardig, duurzaam en doelgericht
  5. We blijven leren – We kunnen niet alles oplossen, we kunnen wel onze uiterste beste doen

Intro training

Alle collega's die werken met het platform van Villa-Positiva – in het kernteam, als specialist en/of in de hybride hulp vanuit een zorgaanbieder – volgen de intro-training. Ze hebben onderling intervisie en zijn regelmatig aanwezig op themabijeenkomsten. Zo houden we als online organisatie onderling contact, leren we van elkaar en doen we gezamenlijke ontwikkelprojecten. 

Ons team

Collega's bij Villa-Positiva werken in loondienst, als  vrijwilliger, werkstudent, ZZP of binnen een van de samenwerkingsverbanden met partners. Die partners kunnen zorgaanbieders zijn, maar bijvoorbeeld ook het onderwijs, gezondheidscentra of lokale teams bij de gemeenten. 

Work in progress

Villa-Positiva is een jonge onderneming. We zijn online sinds april 2024 en zijn onszelf constant aan het verbeteren. 

Lees meer

Werken bij Villa~Positiva

We zijn altijd blij met mensen die zich thuis voelen bij de visie en werkwijze van Villa-Positiva en, op wat voor manier dan ook, willen en kunnen meedoen. 

Lees meer

Contact

Meer weten over Villa-Positiva? je vindt onze gegevens hier.

Contactgegevens