Ons team

Kartinie foto

Kartinie Martowirono

Bestuur

Villa-Positiva

Samenwerken is leuker dan concurreren. Kartinie is, samen met Linda, de oprichter van Villa-Positiva. Kartinie heeft medcijnen gestudeerd, en heeft zich daarna ontwikkeld in beleid en bestuursondersteuning, met name in de zorg. Kartinie is naast de ontwikkeling van de onderneming en het platform zelf, actief in samenwerking met en service voor zorgaanbieders. Zij is verbinder pur sang, dus heb je een vraag... zij gaat samen met jou op zoek naar het antwoord!

Fotootje

Linda Bijl

Bestuur

Villa-Positiva

Alles is inhoud, inhoud is alles. Linda is, samen met Kartinie, de oprichter van Villa-Positiva. Ooit opgeleid als orthopedagoog, met specialiteit gezinsbehandeling, inmiddels al bijna 40 jaar (!) actief in ondernemerschap, organisatie en innovatie van zorg. Linda weet dat het anders kan en beter moet in welzijn, zorg en onderwijs en vindt dat je niet alleen moet praten, maar vooral ook gewoon doen. Dus wil je inspiratie of een out-of the box-oplossing? Bel of mail Linda! 

Kip en ei

Neuwe collega

Coach, specialist of nog anders

ZZP, ondernemer of in ons kernteam?

Denk groot, begin klein. Villa-positiva is een start-up, dus het is s een kwestie van kip en ei. Geen kip zonder ei, geen ei zonder kip  Hoe meer geweldige collega's, hoe meer clienten die ons gaan vinden. Dus. Ben je net zo enthousiast als wij, wil je mee op avontuur, meld je dan aan. Dan bouwen we samen aan minder zorgen en  betere zorg!