Community

Onze community is er voor iedereen die actief is op het platform en wil leren van elkaars kennis en ervaring. 

Deel je kennis en ervaringen

In onze community kun je jouw kennis en ervaringen delen. Zo leer je van elkaar en help je elkaar weer een stapje verder.

Voor de community heb je een inlog nodig. Je vindt de community in je dashboard. 

Groepen

Er zijn een aantal groepen, elk met een eigen onderwerp. We kennen twee soorten groepen: vrije toegang en toegang met toelating door de beheerder. In de groep kun je berichten lezen en sturen. Je kunt je voorstellen, een vraag stellen of antwoord geven op een vraag van iemand anders. We delen geen privégegevens in de groep. Als je direct contact wilt leggen, kun je dat op individueel niveau doen met een privébericht.

Beheer

Elke groep heeft een beheerder, dat is een van de coaches van Villa-Positiva of een collega van een van de aangesloten zorginstellingen. Zij/hij houdt in de gaten of alles goed gaat in de groep. Als er onhandige of ongewenste dingen gebeuren, grijpt de beheerder in.

Nieuw onderwerp aandragen

Als je een nieuw onderwerp hebt of er is veel interactie over iets wat niet echt past in de bestaande groep, kunnen we een nieuwe groep starten. Zo’n groep kun je zelf aanvragen via de mail: hallo@villa-positiva.nl.

Meld nare berichten!

Zoals je weet (zie ook de algemene voorwaarden) accepteren we onder geen voorwaarde nare, beangstigende, bedreigende of discriminerende berichten.

Mocht je als deelnemer op de community op welke manier dan ook onheus worden bejegend dan willen we heel graag dat je dit meteen meldt bij hallo@villa-positiva.nl. Wij ondernemen dan direct actie.

Inloggen